ŠPORTNI VIKEND 2016

Društvo Vulkan iz Belih Vod je letos spet organiziralo športni vikend, ki je potekal od petka, 26. avgusta do nedelje, 28.avgusta 2016. Naš tridnevni športni dogodek vsako leto privabi lepo število udeležencev in tudi letos je bilo tako.

Za ljubitelje ruskega kegljanja smo letos pripravili tekmovanje v vseh možnih kombinacijah. Potekalo je v petek, 26.8.2016. Tekmovalo je 25 moških, ženskih in mešanih ekip. V ženski  konkurenci je bila letos najmočnejša ekipa iz Zavodenj, ki je premagala drugo uvrščeno ekipo TEŠ I in ekipo Škale na tretjem mestu. Med moškimi ekipami je slavila ekipa iz Zavodenj, ki je premagala ekipo  TEŠ 5 na drugem mestu in ekipo Bele Vode  na tretjem mestu. V konkurenci mešanih ekip je bila letos prva ekipa Ravne, pred drugo uvrščeno ekipo iz Zavodenj in  ekipo TEŠ 2 , ki se je uvrstila na tretje mesto. Veliki pokal Belih Vod, za skupno zmago izmed vseh ekip za leto 2016, je letos odšel v Zavodnje. Priigrala si ga je moška ekipa.  V posamični konkurenci je pokal za najboljšega kegljača 2016 zasluženo osvojil Zager Bojan iz ekipe Teš invalidi. Naj dodamo še to, da je najstarejši tekmovalec, Zabukovnik Bertl, štel častitjivih 91 let.

Nogometni navdušenci so prišli na svoj račun v soboto, 27.8.2016, ko  je potekal turnir v malem nogometu. Prvo mesto je pripadlo ekipi  Fulltrefer. Pokal za drugo mesto si je priigrala ekipa Lepa Njiva, tretje mesto ekipa Karambol bar, na četrtem mestu pa je pristala ekipa Ravne .

V  nedeljo, 28.8.2016,  pa so se med seboj pomerile ekipe v odbojki na mivki. Prvo mesto je zasedla ekipa iz Topolšice, drugo mesto ekipa Lepa Njiva,  pokal za tretje mesto je domov odnesla ekipa Petrič, četrto mesto pe je zasedla ekipa iz Belih Vod.

S svojo prisotnostjo nas je razveselil tudi župan občine Šoštanj, gospod Darko Menih, ki je podelil pokale najboljšim ekipam in posameznikom v ruskem kegljanju in odbojki na mivki.

Za Iskreno se zahvaljujemo vsem donatorjem ( Občina Šoštanj, Mazej Marko, s.p., Navodnik Franc, s.p., Odpad Goca d.o.o., Zavarovalnica Triglav, Roman Kavšak, s.p. Adriatic – Slovenica, Delavska hranilnica d.d., Kmetijska zadruga Šaleške doline, Frizerski studio L, Višinski d.o.o., Gorenje – gospodinjski aparati d.d., Tampotisk, d.o.o., Gostilna Križnik, trgovina Osmica, Gras Gruber, d.o.o., Hriberšek Stanko, s.p., Mazej Jožef, s.p., Bar Džoni ) kot tudi vsem prostovoljcem, športnim udeležencem in ostalim obiskovalcem, ki so na kakršen koli način pomagali pri uspešni izvedbi prireditve in nam s tem izkazali svojo podporo in zaupanje.

Vreme je bilo lepo, dobre hrane in pijače tudi ni manjkalo. Predvsem pa je bila prijetna in zabavna družba tista, zaradi  katere se bomo tudi naslednje leto potrudili in pripravili zabavno športno prireditev, ki je ne boste hoteli zamuditi.

 

Ta vnos je bil objavljen v Bele vode. Zaznamek za trajno povezavo.