ŠPORTNI VIKEND 2017 V BELIH VODAH

Konec avgusta je čas, ko v Belih Vodah številni ljubitelji športa preizkušajo svoje moči, navijači svoje glasilke, ostali obiskovalci pa dobro hrano in pijačo. Na našem igrišču sredi gozda smo člani Društva Vulkan Bele Vode organizirali 3-dnevni tradicionalni športni vikend, ki je letos potekal od petka, 25.8.2017 do nedelje, 27.8.2017. V petek je potekal turnir v ruskem kegljanju, turnir v malem nogometu se je odvijal v soboto, turnir v odbojki na mivki pa v nedeljo. Obisk je bil vse tri dni pohvale vreden. V petek se je za trenutek zazdelo, da bo igrišče premajhno za tolikšno število navdušencev ruskega kegljanja. Seveda je tekmovanje odlično uspelo, kot vedno. Tekmovalo je 23 ekip. Med moško konkurenco je slavila ekipa ŠD Zavodnje, med ženskami ekipa DU Škale in med mešanimi TEŠ 2. Glavno nagrado, pokal Belih Vod, je tokrat domov odnesla moška ekipa ŠD Zavodnje. V posamični konkurenci je največ kegljev podrl domačin Andrej Germadnik in osvojil pokal za najboljšega kegljača 2017. V soboto so se pomerile ekipe v malem nogometu. Zmagala je ekipa Lepa Njiva, drugo mesto je pripadlo ekipi Karambol bar, tretji so bili nogometaši iz Pohrastnika. Nedelja pa je potekala v znamenju odbojke na mivki. Vse ekipe so bile zelo dobre in borba ni bila lahka. Pa vendar je na koncu uspelo zmagati ekipi Zavodnje, takoj za njimi je z drugim mestom slavila ekipa Frane, tretja je bila ekipa Smoki, četrta pa ekipa Vulkan.
Naš tridnevni športni dogodek se je z leti razvil v pravo zabavno prireditev, znano daleč naokoli. Radi nas obiščejo prav vsi. Tisti, ki tekmujejo, kot tudi tisti, ki se radi zabavajo, kaj slastnega pojejo in v dobri družbi spijejo kozarček ali dva. In res je bilo noro zabavno. Vreme je bilo fantastično, dišalo je po čevapčičih, teklo je hladno pivo in ostale osvežilne pijače, družba pa je bila zelo razposajena. Zabavno druženje se je vsak dan nadaljevalo še dolgo potem, ko so bili pokali že zdavnaj podeljeni. A kaj, ko je tako prijetno posedeti, se poveseliti s prijatelji in uživati v prijetnem poletnem večeru. Pa če imaš v rokah pokal ali ne.
S svojim obiskom nas je razveselil tudi župan občine Šoštanj, gospod Darko Menih, ki je nagovoril in pohvalil tako organizatorje, kot tudi vse udeležence. Nato pa je slavnostno podelil pokale najboljšim ekipam in posameznikom v ruskem kegljanju in odbojki na mivki.
Zahvaljujemo se vsem, ki ste tekmovali, navijali ali nas obiskali zato, da bi z nami preživeli lep vikend. Prav posebna zahvala pa gre seveda Vam, našim zvestim donatorjem (Občina Šoštanj, Marko Mazej,s.p., Virnek,d.o.o., Odpad Goca, Navodnik Jernej,s.p., Zavarovalnica Triglav, Kavšak Roman,s.p., Tesarstvo Grudnik Peter, s.p., Gostilna Savinek, Mazej vida,s.p., Vas,d.o.o., Gradnje Fajdiga,d.o.o., Gorenje,d.d., Karmabar, Karmen Kmetič, s.p., Bar Džoni, Mihela Stropnik,s.p., Jager trgovina, Avto Novak, Karambolbar, Višinski d.o.o., Dom na Smrekovcu, Vulkanizerstvo Vrčkovnik Rudi,d.o.o., Gras Gruber s.p., Tampotisk Velenje, Mesnica Križnik s.p., Kmetijska zadruga Šeleška dolina) in tudi vsem prostovoljcem. S svojo nesebično pomočjo nam vsako leto znova potrdite, da delamo dobro in prav. Še naprej se bomo trudili, da vašo podporo in zaupanje upravičimo tudi v letih, ki sledijo.

Ta vnos je bil objavljen v Bele vode, Društvo Vulkan. Zaznamek za trajno povezavo.