ŠPORTNI VIKEND V BELIH VODAH 2022

Društvo Vulkan je letos zadnji vikend v avgustu po dveh letih spet organiziralo tradicionalni športni vikend na igrišču v Belih Vodah. Zaradi neugodnih vremenskih razmer je prireditev potekala v petek, 26. avgusta in v soboto, 27. avgusta 2022. Nedeljski turnir v odbojki na mivki pa smo zaradi dežja prestavili na nedeljo, ko bo vreme to dopuščalo.

Petek, 26.8.2022 je bil predvsem za ljubitelje ruskega kegljanja. V ženski konkurenci je bila letos najmočnejša ekipa Škale, ki je premagala drugouvrščeno ekipo TEŠ in ekipo iz Zavodenj na tretjem mestu. Med moškimi ekipami je slavila ekipa Zavodnje, ki je premagala ekipo Škale na drugem mestu in ekipo Bele Vode na tretjem mestu. V konkurenci mešanih ekip je bila letos prva ekipa Zavodnje, pred drugo uvrščeno ekipo Škale in ekipo Teš 1 , ki se je uvrstila na tretje mesto. Veliki pokal Belih Vod, za skupno zmago izmed vseh ekip za leto 2022, je letos domov odnesla moška ekipa Zavodnje. V posamični konkurenci je pokal za najboljšega kegljača 2022 zasluženo osvojil Sedeljšek Marjan iz Zavodenj. Ob 19. uri je potekala podelitev pokalov in praktičnih nagrad za zmagovalne ekipe.

V soboto so se pomerile ekipe v malem nogometu. Zmagala je ekipa Fultrefer, drugo mesto je pripadlo ekipi Ugovšek, tretji so bili nogometaši iz Lepe Njive. Sicer nam je v soboto malo ponagajal dež, a na igrišču v Belih Vodah so se zagreti mladi nogometaši podili za žogo, kot bi bil dan sončen in lep. Nogometni dan je lepo uspel. Tudi malo slabše vreme nas ni vrglo iz tira.

Posebna zahvala gre našim zvestim donatorjem:

TEŠ, AL-AN INŠTALACIJE, OBČINA ŠOŠTANJ, BSW.SI,d.o.o., DOM NA SLEMENU, MAZEJ, d.o.o., VIDA MAZEJ, GOSTILNA SAVINEK, VIRNEK D.O.O., ZAVAROVALNICA TRIGLAV, ODPAD GOCA, GP FAJDIGA, D.O.O., KARMA BAR, KZ ŠALEŠKA DOLINA, ROMAN KAVŠAK, S.P.- ZAVAROVALNICA GENERALI, BAR DŽONI, TERME TOPOLŠICA, HENKEL SLOVENIJA – CERESIT, TERRAN STREŠNI SISTEMI, JAGROS SLOVENIJA, JERNEJ NAVODNIK, S.P, TAMPOTISK,D.O.O., MATEJ ANŽELAK S.P., MESARSTVO KRIŽNIK, GRAS GRUBER D.O.O., MOMENT, NATAŠA ALBREHT s.p., ANDREJC, d.o.o.,TRGOVINA OSMICA.

S svojo nesebično pomočjo vedno znova potrdite, da delamo dobro. Trudili se bomo, da vašo podporo in zaupanje upravičimo tudi v letih, ki sledijo.

Zahvaljujemo se vsem nogometašem, kegljačem in ostalim udeležencem kot tudi članom društva Vulkan, ki se niso ustrašili slabega vremena. Vsi skupaj smo dokazali, da kjer je volja je tudi pot. Prireditev je uspela. Vzdušje je bilo veselo in sproščeno. Se vidimo naslednje leto.

Barbara Peternel

Ta vnos je bil objavljen v Bele vode. Zaznamek za trajno povezavo.