ZAKLJUČEK DRUŠTVA VULKAN 2022

Zaključek Društva Vulkan z bowlingom v Mariboru in zabavo na Slemenu

Konec leta je pravi čas, da se ozremo nazaj in pregledamo delovanje našega društva. Z veseljem lahko poročamo, da smo z letošnjimi rezultati zelo zadovoljni. Naše Društvo Vulkan se iz leta v leto bolj razvija in izpopolnjuje. Skoraj ni dogodka v naši KS Bele Vode, v katerega ne bi bilo vključeno tudi naše društvo. Dobro se zavedamo, da brez naših marljivih članov naše društvo ne bi doseglo tega, kar je in ne bi bilo tu, kjer je danes.

Po dveh koronskih letih smo bili letos spet zelo aktivni. Skozi celo leto so potekale razne kreativne delavnice za odrasle in otroke, ki so bile lepo obiskane. Organizirali smo številne delovne in čistilne akcije. Skrbeli smo za logarsko pot okoli Sv. Križa. Postavili smo mlaj za 1. maj in kožuhali koruzo. Otroci pa so imeli pravo pustolovščino za noč čarovnic. Poleti smo šli na izlet v Koper in okolico, imeli pa smo tudi kar nekaj planinskih pohodov. Konec avgusta pa smo uspešno izpeljali naš tradicionalni tridnevni športni vikend. Otroke je obiskal Miklavž, kmalu pa pride na obisk tudi Dedek Mraz.

Da bi nazdravili uspešnemu letu 2022, ki se počasi poslavlja in si zaželeli še veliko dobrih stvari v novem letu, smo v Društvu Vulkan letos organizirali zaključek z bowlingom, tokrat v Mariboru. V soboto, 3. 12. 2022, smo se zgodaj popoldne odpeljali v Planet Tuš – bowling Lajf v Mariboru. Avtobus je bil skoraj poln veselih in razposajenih članov, ki so komaj čakali, da pokažejo, kako se podirajo keglji. Zasedli smo 7 stez in dve uri bowlinga sta minili mnogo prehitro. Nekaj naših članov pa je v vmesnem času obiskalo božični Maribor. Okoli 18.30 smo se odpeljali nazaj proti Šoštanju, kjer smo se poslovili od našega šoferja Eda. Z avtomobili smo se odpeljali na Sleme, kjer so za nas pripravili okusno večerjo in postregli z dobro pijačo. Prijetna glasba je vabila na plesišče.

Družba je bila odlična. Rajanje in plesanje se je nadaljevalo pozno v noč. Ura pa je neusmiljeno tekla in za marsikoga od nas je bil večer prekratek. Zadovoljni, malo pa tudi že utrujeni, smo se previdno odpeljali proti domu. Prednovoletna zabava našega društva nam bo ostala v lepem spominu in že komaj čakamo na naslednjo.

Društvo Vulkan se iskreno zahvaljuje vsem članom, ki so pripomogli, da je bilo tudi letošnje leto tako uspešno, hkrati pa vsem želi prijetne božične praznike in srečno novo leto 2023.

Ta vnos je bil objavljen v Bele vode. Zaznamek za trajno povezavo.