ZAKLJUČEK DRUŠTVA VULKAN PRI SAVINEKU V BELIH VODAH

Zaključek leta je vedno poseben trenutek za vsako društvo, saj predstavlja priložnost, da člani skupaj proslavijo dosežke, lepe trenutke in spomine na leto, ki se izteka.

Tokrat je Društvo Vulkan svoje uspešno leto 2023 sklenilo v gostilni Savinek v Belih Vodah. Sobotni večer, 9.12.2023, je bil namenjen sprostitvi in uživanju. V prijetnem ambientu gostilne Savinek smo se razvajali z okusnimi jedmi, ki jih je za nas pripravila Vida Mazej.

Ob lepo okrašenih in bogato obloženih mizah smo si izmenjevali anekdote, nazdravljali, se smejali do solz in delili veselje ob skupnih dosežkih. Prijateljski klepeti so odmevali po prostoru. Seveda pa ni manjkalo niti sladkih presenečenj. Kremšnite, ki jih je postregla Vida, so bile prava paša za sladokusce.

Zabavni ansambel je s svojo glasbo poskrbel, da smo se po okusni večerji še bolj sprostili in zaplesali ob zvokih najljubših melodij. Glasba je prepletala generacije, saj so se na plesišču znašli tako mladi kot tudi tisti malo starejši, a nič manj vitalni in navdušeni nad ritmi. Glasen smeh in sproščeno vzdušje so bili le nekateri od znakov, da smo se odlično zabavali.

Posebno zahvalo namenjamo našim pridnim članom društva Vulkan. Zahvaljujemo se vam za čas, ki ste ga namenili društvu, za vsako idejo, ki ste jo delili ter za vsak napor, ki ste ga vložili v uresničevanje skupnih ciljev. Prav tako se zahvaljujemo gostilni Savinek za gostoljubje in odlično organizacijo dogodka.

Naj bo novo leto obdano z obiljem ljubezni, zdravja, sreče in uspeha za vas in vaše najbližje. Vesele praznike in srečno novo leto želi društvo Vulkan Bele Vode!

Ta vnos je bil objavljen v Bele vode. Zaznamek za trajno povezavo.