V Belih Vodah že veselo pričakujemo prvi advent in božične praznike

Leto je naokoli in pred nami je čas, ko vsi z navdušenjem pričakujemo božič, saj velja za enega najpomembnejših družinskih praznikov, gre pa tudi za čas miru, notranjega zadovoljstva in sreče.
Prva adventna nedelja in čas, ko bomo na adventnih venčkih prižgali prvo svečko, že trka na vrata. V mnogih domovih je adventni venček nepogrešljiv del praznične dekoracije, zato je KŠD Vulkan v ponedeljek, 24.11.2014, organiziralo kreativno delavnico z naslovom “Izdelava adventnih venčkov in božične dekoracije”.
Znanja in novih spretnosti željne članice smo se ob 17. uri sestale pri Razpodovniku v Belih Vodah, kjer nam je spretna in nadarjena gospa Marija Bahun spet izdala nekaj njenih neprecenljivih idej in trikov, ki jih ponavadi kar stresa iz rokava.
Miza je bila polna različnih okraskov, svečk, kroglic, trakov ter drugih okraskov, ki smo jih potrebovale za izdelavo svojih umetnin. Vsaka se je odločila za svojo najljubšo božično barvno kombinacijo in kmalu so nastali prelepi adventni venčki in ostale božične dekoracije.
Zelo prisrčni so bili tudi božički, ki smo jih same narisale na brezova polena.
Preživele smo prijeten in zelo kreativen večer, kjer ni manjkalo dobre volje, smeha in tudi sladkih dobrot. Predvsem pa smo vesele, da smo se spet naučile novih spretnosti in si same izdelale lepo božično dekoracijo, ki jo bomo s ponosom postavile na mizo in že to nedeljo prižgale prvo adventno svečko.

Ta vnos je bil objavljen v Bele vode. Zaznamek za trajno povezavo.