V Belih Vodah smo praznovali materinski dan in dan žena

V Belih Vodah smo nedeljo, 13. marca 2016 namenili praznovanju materinskega dneva in dneva žena. Zbrali smo se v dvorani nekdanje šole. Pudgarjeva je pozdravila prisotne in v uvodu namenila besede mamam, ki imajo v življenju vsakogar najpomembnejšo vlogo. Poudarila je, da ne smemo pozabiti tudi na druge sopotnike, ki nas spremljajo na naših vsakdanjih poteh. Zato smo na praznovanje povabili kar vse krajane. Otroci so pripravili pester in izviren program. Na tem mestu smo se še bolj zavedali, da so naše največje bogastvo. Uživali smo v njihovi dobrosrčnosti, razposajenosti in preprostosti. Gospa Špela Potočnik je poskrbela, da so otroci svoj nastop vzorno opravili.
Vse zbrane je čakalo tudi prijetno presenečenje. Z glasbeno točko je program popestril gospod Matjaž Ograjenšek. Na koncu je gospod župan Darko Menih prijazno nagovoril vse prisotne in čestital za praznik.
Po uradnem delu je sledila bogata pogostitev. Dobre volje ni manjkalo. Tudi pete smo si lahko pošteno nabrusili. Za to pa so poskrbeli člani ansambla Kratek stik. Prijetno druženje se je zavleklo v pozne popoldanske ure.

Ta vnos je bil objavljen v Bele vode. Zaznamek za trajno povezavo.