KUHARSKO TEKMOVANJE za prehodni pokal »BELOVOJSKA KUHLA«

Pozdravljeni,

Na letošnjem občnem zboru je padla ideja, da bi na igrišču vsako leto organizirali kuharsko tekmovanje. Ker se nam zdi ideja dobra, smo se odločili, da bi v nedeljo 2.7.2017 organizirali poskusni kuharski izziv za prehodni pokal »BELOVOJSKA KUHLA«.

Prijavite se lahko ekipe ali posamezniki. Vsak udeleženec naj prinese svoje sestavine in si uredi svoje kuhališče ( plin, ogenj, elektrika,…). Ker bo letošnje tekmovanje poskusno, lahko vsak skuha jed po svoji želji. Naslednja leta, če se bo ideja obnesla, pa bi bila jed predpisana, za lažjo primerjavo in ocenjevanje.

Tekmovanje bi se začelo ob 13.uri, jed pa naj bi bila skuhana nekje do 17 h. Ocenjevali bi naši sokrajani in ostali obiskovalci, ki bodo jedi prišli poskusiti. Ocenjevanje bi bilo anonimno – imeli bi  škatlo in listke, na katerega bi vsak napisal svojega favorita.

Tekmovanje bomo organizirali v primeru, da se prijavi vsaj 5 tekmovalcev in najmanj 20 obiskovalcev. Zato vas prosimo, da se do 20.6.2017  prijavite kot tekmovalec ali ocenjevalec pri Marjeti  Mazej na tel: 041-641-970.

Hvala za sodelovanje in lep pozdrav!

DRUŠTVO VULKAN BELE VODE

 

Ta vnos je bil objavljen v Bele vode, Društvo Vulkan. Zaznamek za trajno povezavo.