ŠPORTNI VIKEND 2018

Društvo Vulkan je letos zadnji vikend v avgustu spet organiziralo tradicionalni športni vikend na igrišču v Belih Vodah. Zaradi neugodnih vremenskih razmer je prireditev potekala v petek, 24. avgusta in v soboto, 25. avgusta 2018. Nedeljski turnir v odbojki na mivki pa smo zaradi dežja in nenavadno hladnega vremena prestavili na nedeljo, 9.9.2018.

Za ljubitelje ruskega kegljanja smo pripravili tekmovanje v vseh možnih kombinacijah. Potekalo je v petek, 24.8.2018. Tekmovalo je 19 moških, ženskih in mešanih ekip. V ženski  konkurenci je bila letos najmočnejša ekipa iz Zavodenj, ki je premagala drugouvrščeno ekipo Škale in ekipo TEŠ na tretjem mestu. Med moškimi ekipami je slavila ekipa Škale, ki je premagala ekipo Zavodnje na drugem mestu in ekipo Ravne na tretjem mestu. V konkurenci mešanih ekip je bila letos prva ekipa TEŠ 4, pred drugo uvrščeno ekipo TEŠ 6 in ekipo Šmartno , ki se je uvrstila na tretje mesto. Veliki pokal Belih Vod, za skupno zmago izmed vseh ekip za leto 2018, je letos domov odnesla mešana ekipa TEŠ 4. V posamični konkurenci je pokal za najboljšega kegljača 2018 zasluženo osvojila Slavka Kavtičnik iz Zavodenj.

V soboto so se pomerile ekipe v malem nogometu. Zmagala je ekipa Fultrefer, drugo mesto je pripadlo ekipi Lepa Njiva, tretji so bili nogometaši iz Pohrastnika, četrti pa ekipa iz Zavodenj. Sicer je bila sobota deževna in turobna, a na igrišču v Belih Vodah so se zagreti mladi nogometaši podili za žogo, kot bi bil dan sončen in lep. Prostovoljci društva Vulkan pa so pridno skrbeli, da nogometaši in ostali obiskovalci niso bili ne žejni ne lačni. Nogometni dan je lepo uspel. Tudi močno deževje nas ni vrglo iz tira.

Posebna zahvala gre našim zvestim donatorjem (LIMA vzdrževanje,d.o.o., Občina Šoštanj, Marko Mazej,s.p., Virnek, d.o.o., Odpad Goca, Navodnik Jernej,s.p., Zavarovalnica Triglav, Kavšak Roman,s.p., Tesarstvo Grudnik Peter, s.p., Gostilna Savinek – Mazej vida,s.p., Gradnje Fajdiga,d.o.o., Gorenje,d.d., Bar Džoni – Mihela Stropnik,s.p., Jager trgovina, Višinski d.o.o.- Dom na Smrekovcu, Gras Gruber s.p., Tampotisk Velenje, Mesnica Križnik s.p., Kmetijska zadruga Šeleška dolina, KBW.SI – Mazej Janez, TEŠ Šoštanj, Andrejc,d.o.o.), ki nam s svojo nesebično pomočjo vedno znova potrdite, da delamo dobro. Seveda se bomo trudili, da vašo podporo in zaupanje upravičimo tudi v letih, ki sledijo.

Prav posebej pa se želimo zahvaliti vsem nogometašem, kegljačem in ostalim udeležencem kot tudi članom društva Vulkan, ki se niso ustrašili slabega vremena in močnega dežja. Vsi skupaj smo dokazali, da kjer je volja je tudi pot. Prireditev je uspela. Kljub kislemu vremenu je bilo vzdušje veselo in sproščeno. Čevapčiči so omamno dišali, tudi točeno pivo je šlo zlahka po grlu. Se vidimo naslednje leto ob (upajmo) lepšem vremenu.

Ta vnos je bil objavljen v Bele vode, Društvo Vulkan. Zaznamek za trajno povezavo.