Adventna delavnica 2018

Mesec december je čas, ko radi poskrbimo, da so naši domovi še posebej prijetni in lepo okrašeni. V petek, 30.11.2018, ob 17. uri, sta Društvo Vulkan Bele Vode in KO RK Bele Vode v dvorani OŠ Bele Vode, organizirala brezplačno adventno delavnico.

 

 

 

 

 

Delavnice se zelo radi udeležijo odrasli, še bolj pa otroci, kar nas še posebej veseli. Tudi letos so med udeleženci prevladovali otroci.

 

 

 

 

 

Na mizi nas je čakala široka paleta raznoraznih okraskov, ki sta jih priskrbela Društvo Vulkan in KO RK Bele Vode. Trakovi, svečke, okraski,… vse v lepih božičnih barvah. Poleg tega pa smo imeli na voljo veliko naravnih materialov. Orehe, mandeljne, storže, mah, cimetove palčke, smrekove veje, korenine, lesene podstavke in še veliko več. Na svoj račun so prišli prav vsi udeleženci.

 

 

 

 

 

Vsakdo je našel nekaj zase in svoj okus. Nekateri radi svoj dom okrasimo z naravnimi materiali, drugi s pisanimi okraski in trakovi. Zdi pa se, da je večina posegla po kombinaciji naravnega materiala in barvnih okraskov. Ko gre za praznično okrasitev, je dovoljeno vse. Pomembno je le, da nam je všeč. Izdelali smo lepe, pisane venčke za vhodna vrata in adventne venčke s 4 adventnimi svečkami.

 

Oder v dvorani se je spremenil v razstavo prelepih dekoracij.

Vsak udeleženec si je naredil dve, najbolj pridni in hitri pa celo tri dekoracije. Venčki na domačih vratih bodo prijazno pozdravljali naše goste. Namizna in stenska dekoracija pa bo krasila naše domove skozi najlepši praznični čas.

Lepo smo se imeli, vzdušje pa je bilo tudi že malo praznično. Primerno za začetek veselega decembra.

Ta vnos je bil objavljen v Bele vode, Društvo Vulkan. Zaznamek za trajno povezavo.