ŠPORTNI VIKEND 2019

Letošnji zadnji avgustovski vikend je bil v Belih Vodah spet športno obarvan. Od petka 30.8.2019 do nedelje, 1.9.2019 je Društvo Vulkan organiziralo tridnevni tradicionalni športni vikend na igrišču v Belih Vodah. Vreme nam je bilo naklonjeno, številne ekipe v vseh treh športnih panogah pa so spet dale vse od sebe.

V petek smo pripravili tekmovanje v ruskem kegljanju v vseh možnih kombinacijah.  Tekmovalo je 22 moških, ženskih in mešanih ekip. V ženski  konkurenci je bila letos najmočnejša ekipa iz Škal, ki je premagala drugouvrščeno ekipo iz Zavodenj  in ekipo TEŠ na tretjem mestu. Med moškimi ekipami je slavila ekipa Teš 2, ki je premagala ekipo Zavodnje na drugem mestu in ekipo Ravne na tretjem mestu. V konkurenci mešanih ekip je bila letos prva ekipa Ravne, pred drugo uvrščeno ekipo TEŠ 2 in ekipo Teš 1 , ki se je uvrstila na tretje mesto. Veliki pokal Belih Vod je letos domov odnesla moška ekipa TEŠ 2. V posamični konkurenci je pokal za najboljšega kegljača 2019 zasluženo osvojila Cvetka Kodrun. Pokale je podelil župan občine Šoštanj, Darko Menih, ki se naših športnih iger vsako leto rad udeleži.

V soboto so se pomerile ekipe v malem nogometu. Tekmovalo je 5 ekip. Zmagala je ekipa Fulltreffer, drugo mesto je pripadlo ekipi Gostinstvo Vagon, tretja je bila ekipa Lepa Njiva. Dan je bil lep in vroč, omamno je dišalo po čevapčičih.  Prostovoljci društva Vulkan pa smo pridno skrbeli, da ni nihče ostal lačen ali žejen. Pokale in nagrade za najboljše ekipe je podelil predsednik KS Bele Vode Alojz Hriberšek.Nogometni dan je lepo uspel.

V  nedeljo, 1.9.2019, so se med seboj pomerile ekipe v odbojki na mivki. Prvo mesto je zasedla ekipa iz Topolšice, drugo mesto ekipa Mešano na žaru,  pokal za tretje mesto je domov odnesla ekipa Mazej, četrto mesto pe je zasedla ekipa Skorno.

Posebna zahvala gre našim zvestim donatorjem Občina Šoštanj, Dom na Smrekovcu – Višinski, d.o.o, Marko Mazej, s.p., Vida Mazej, gostilna Savinek, Hriberšek Stane, Melavc Anton, Virnek d.o.o., Zavarovalnica Triglav, Odpad Goca, Pro avto Novak, Tesarstvo Grudnik, GP Fajdiga, d.o.o., Karma bar, KZ Šaleška dolina, Gorenje,d.o.o., Roman Kavšak, s.p. zavarovalnica Adriatic, Bar Džoni, Studio SO – MA,  Andrejc, d.o.o., Vulkanizerstvo in avtopralnica Vrčkovnik, s.p., Terme Topolšica,  Zavarovalnica Sava, BSW.SI, d.o.o., Henkel Slovenija – Ceresit, Terran strešni sistemi, Jagros Slovenija, Oblak, d.o.o., Jernej Navodnik, s.p., Tampotisk,d.o.o., Gras – Gruber, d.o.o., Mesarstvo Križnik, Teš, Osmica, d.o.o. ki nam s svojo nesebično pomočjo vedno znova potrdite, da delamo dobro. Trudili se bomo, da vašo podporo in zaupanje upravičimo tudi v letih, ki sledijo.

Prav lepo  se želimo zahvaliti tudi vsem tekmovalcem, ostalim udeležencem in  članom društva Vulkan, ki so pridno pomagali, da je prireditev lepo uspela. Vikend je bil lep. Ni nas pregnala niti močna nevihta v nedeljo, ki je poskrbela za prijetno osvežitev. Prijetno je dišalo po slastnih čevapčičih, teknila je tudi hladna pijača. Ob prijetni glasbi pa smo se prav lepo zabavali in preizkusili svoje moči. Vidimo se spet prihodnje leto.

Ta vnos je bil objavljen v Bele vode, Društvo Vulkan. Zaznamek za trajno povezavo.