ŠPORTNI VIKEND 2015 V BELIH VODAH

Letošnji zadnji avgustovski vikend je bil v Belih Vodah spet športno obarvan. Od petka 28.8.2015 do nedelje 30.8.2015 je Društvo Vulkan organiziralo tridnevni tradicionalni športni vikend na igrišču v Belih Vodah. Vreme nam je bilo naklonjeno, številne ekipe v vseh treh športnih panogah pa so spet dale vse od sebe.

Za ljubitelje ruskega kegljanja je letos tekmovanje potekalo v petek , 28.8.2015. Tekmovalo je 18 ekip. V ženski konkurenci je bila letos najmočnejša ekipa TEŠ, pred drugo uvrščeno ekipo Ravne in ekipo iz Šmartnega ob Paki na tretjem mestu. Med moškimi ekipami je slavila ekipa TEŠ, ki je premagala domačo ekipo Bele Vode in ekipo Ravne na tretjem mestu. V konkurenci mešanih ekip je bila letos prva ekipa TEŠ, pred drugo uvrščeno ekipo TEŠ 1 in ekipo Ravne na tretjem mestu. Veliki pokal Belih Vod, za skupno zmago izmed vseh ekip za leto 2015 je tokrat domov odnesla ekipa iz TEŠ Mešana. V posamični konkurenci je pokal za najboljšega kegljača 2015 osvojil Ivan Kodrun.

Pokale je tudi letos podelil župan občine Šoštanj, Darko Menih, ki se naših športnih iger vsako leto rad udeleži.

Nogometni navdušenci so prišli na svoj račun v soboto, 29.8.2015, ko je potekal turnir v malem nogometu. Tekmovalo je 9 ekip. Prvo mesto je pripadlo ekipi Pit stop. Pokal za drugo mesto si je priigrala ekipa Ful trefer in tretje mesto ekipa Pohrastnik.

V nedeljo, 30.8.2015, pa so se med seboj pomerile ekipe v odbojki na mivki. Sodelovalo je 12 ekip. Slavila je ekipa Šempeter , drugo mesto je zasedla ekipa Romana, pokal za tretje mesto je domov odnesla ekipa Tesarstvo Grudnik Peter, četrto mesto pa si je priborila domača ekipa iz Belih Vod.

Tudi letos so nas pri organizaciji podprli številni donatorji, katerim se za pomoč iskreno zahvaljujemo. (Mazej Marko s.p., Vida Mazej, s.p., Koča na Smrekovcu in Romana Smajlović, Bar Džoni,Karma bar, Vulkanizersto Vrčkovnik, Kmetijska zadruga Šaleška dolina, z.o.o., Zavarovalnica Triglav, Navodnik, d.o.o, Odpad Goca,d.o.o., Zavarovalnica Adriatic – Slovenica, Trgovina Košarica, , Jože Mazej,s.p., Vas,d.o.o., Gostilna Križnik,s.p., trgovina Jager Velenje, Tampotisk,d.o.o., Gras-Gruber,d.o.o, Pro – avto Novak, d.o.o., Termoelektrarna Šoštanj.,Turnšek Robi). Seveda pa se lepo zahvaljujemo tudi vsem prostovoljcem, športnim udeležencem in ostalim obiskovalcem, ki so na kakršen koli način pomagali pri uspešni izvedbi prireditve in nam s tem izkazali svojo podporo in zaupanje.

Vikend je bil lep, morda zadnji tako vroč v tem poletju. Prijetno je dišalo po slastnih čevapčičih, teknila je tudi hladna pijača, ob prijetni glasbi pa smo se prav lepo zabavali in preizkusili svoje moči. Lepše svojega 10. »rojstnega dneva« res ne bi mogli preživeti.
Vidimo se spet prihodnje leto.

Društvo Vulkan

Turnir

Ta vnos je bil objavljen v Bele vode, Društvo Vulkan. Zaznamek za trajno povezavo.