V Belih Vodah smo praznovali materinski dan

Mama. Le ena beseda, a tako veliko pove. Mama. Nežne roke, topel objem, pogled ki miri ali pa svari pred neumnostmi. Mama. Oseba, ki nam je dala življenje in oseba, za katero so njeni otroci cel svet.

In včasih ne vemo, ali pa kar ne znamo najti pravih besed, kako bi mami povedali vsa naša čustva, se ji zahvalili za vse dobro, kar je storila za nas in ji povedali kaj nam pomeni.

Otrokom v Belih Vodah je to uspelo. V nedeljo, 26. marca so pod vodstvom gospe Špele Potočnik blesteli na odru nekdanje šole. S prisrčnim programom so očarali vse navzoče. Oči njihovih mam pa so jih budno spremljale in jim ponovno dale vedeti, kako so na njih ponosne in jih imajo rade.

Prijazne in tople besede je vsem prisotnim namenil tudi gospod župan, prof. Darko Menih. Čestitkam se je pridružil predsednik KS gospod Peter Požgane. Ob zaključku programa je sledilo povabilo na pogostitev in sproščeni klepet v družbi krajanov. Za glasbo in ples so poskrbeli člani ansambla Pvaninski Abuhi. Prijetno druženje se je zaključilo v poznih popoldanskih urah.

 

Ta vnos je bil objavljen v Bele vode. Zaznamek za trajno povezavo.