12. REDNI OBČNI ZBOR

V soboto 10. 2. 2018 smo se zbrali na 12. rednem občnem zboru Društva Vulkan, ki ga je vodila predsednica društva Marjeta Mazej, skupaj s člani upravnega odbora društva. V pustno – valentinovi okrašeni dvorani osnovne šole v Belih Vodah se nas je zbralo preko 60 članov društva.
Dvorano so okrasili naši najmlajši, ki so izdelali pisane verige iz srčkov in valentinove svečnike na pustno – valentinovi delavnici.
Predsednica društva nam je predstavila uspehe, ki smo jih dosegli v preteklem letu 2017. Vsi zastavljeni cilji iz prejšnjega 11. občnega zbora so bili uspešno izpolnjeni. Tudi letos smo si zastavili nove cilje, dodelili dežurstva na igrišču in se pod točko razno ustavili pri željah naših članov, ki so povedali, kaj in kako bi lahko še kakšno stvar izboljšali za naše društvo in za naš kraj. Podani so bili tudi predlogi za pohodne izlete. Predsednica društva se je zahvalila vsem, ki kakorkoli pomagajo, delujejo ali svetujejo, da je društvo iz leta v leto uspešnejše na vseh področjih. Posebej se je zahvalila vsem animatorkam, ki delajo z našimi otroki.
Ker pa je občni zbor potekal ravno na pustno soboto, so se nam v dvorani že od samega začetka pridružile pustne šeme, ki so popestrile dogajanje v dvorani. Po zaključenem uradnem delu in po sprejetih novih ciljih za leto 2018 je sledila pogostitev, ki jo je pripravila Vida Mazej iz gostilne Savinek. Sledil je pustni ples z ansamblom Vrejži pa bejži. Pustne šeme so s svojo navihanostjo plesale in se vrtele ter odganjale zimo, ki je v Belih Vodah zares pokazala zobe. Dvorana pa je pokala od smeha in norčij. Za zabavne točke je poskrbel tudi ansambel, ki se je večkrat našemil in zaigral prigode iz vaškega življenja. Zabava se je končala pozno v jutro naslednjega dne.

Ta vnos je bil objavljen v Bele vode, Društvo Vulkan. Zaznamek za trajno povezavo.