3 – DNEVNI ŠPORTNI VIKEND V BELIH VODAH

V Društvu Vulkan smo zadnji vikend v avgustu spet organizirali tradicionalni športni vikend na igrišču v Belih Vodah. Prireditev je potekala od petka, 25. avgusta do nedelje 27. avgusta 2023. Vreme nam je bilo naklonjeno, številne ekipe v vseh treh športnih panogah pa so dale vse od sebe.

Za ljubitelje ruskega kegljanja je letos tekmovanje potekalo v petek, 26.8.2022.  V ženski konkurenci je bila letos najmočnejša ekipa Škale, ki je premagala drugo uvrščeno ekipo Zavodnje in domačo ekipo iz Belih Vod na tretjem mestu. Med moškimi ekipami je slavila ekipa Zavodnje, ki je premagala ekipo Škale na drugem mestu in ekipo Bele Vode na tretjem mestu. V konkurenci mešanih ekip je letos pokal za prvo mesto domov odnesla ekipa Škale, druga je bila ekipa Zavodnje in tretja ekipa Bele Vode. Veliki pokal Belih Vod, za skupno zmago izmed vseh ekip za leto 2023, je letos osvojila moška ekipa Zavodnje. V posamični konkurenci je pokal za najboljšega kegljača 2023 osvojila Minka Grabner iz Zavodenj.

S svojim obiskom nas je razveselil župan občine Šoštanj, Boris Goličnik, ki je najboljšim kegljaškim ekipam podelil pokale, se podružil z nami ter se preizkusil v podiranju kegljev.

V soboto, 26.8.2023, so se pomerile ekipe v malem nogometu. Pomerilo se je 6 nogometnih ekip. Zmagala je ekipa Smrkci, drugo mesto je pripadlo ekipi Full Trefer, tretji so bili nogometaši iz Lepe Njive. Nogometni dan je lepo uspel. Tudi v soboto nas je obiskal gospod župan, Boris Goličnik in najboljšim nogometašem podelil pokale.

V nedeljo, 27.8.2023, smo nadaljevali naš športni vikend s turnirjem v odbojki na mivki. Slavile so ekipa Ibiza na prvem mestu, ekipa Križniki na drugem mestu in ekipa Cukri na tretjem mestu.

Posebna zahvala gre našim zvestim donatorjem: AL-AN INŠTALACIJE, OBČINA ŠOŠTANJ, TEŠ, ODPAD GOCA, DOM NA SLEMENU, MAZEJ, d.o.o., VIDA MAZEJ, GOSTILNA SAVINEK, VIRNEK d.o.o., GP FAJDIGA, d.o.o., PEKARNA PRESTA, KZ ŠALEŠKA DOLINA, DAMI ZAVAROVANJE,d.o.o.- GENERALI, JERNEJ NAVODNIK,s.p., TAMPOTISK,d.o.o., MESARSTVO KRIŽNIK, GRAS GRUBER d.o.o.,TRGOVINA OSMICA.            S svojo nesebično pomočjo vedno znova potrdite, da delamo dobro. Trudili se bomo, da vašo podporo in zaupanje upravičimo tudi v letih, ki sledijo.

Zahvaljujemo se tudi vsem športnim udeležencem in ostalim obiskovalcem naše prireditve ter članom društva Vulkan, ki so s svojim prostovoljnim delom pomagali pri izvedbi našega športnega vikenda. Vikend je bil res lep, morda zadnji tako vroč v tem poletju. Prijetno je dišalo po slastnih čevapčičih, teknila je tudi hladna pijača, ob prijetni glasbi pa smo se prav lepo zabavali in preizkusili svoje moči. Prireditev je uspela. Se vidimo naslednje leto.

Barbara Peternel

Ta vnos je bil objavljen v Bele vode. Zaznamek za trajno povezavo.