VESELA NOČ ČAROVNIC V BELIH VODAH

Morda je slika naslednjega: 10 oseb

Društvo Vulkan Bele Vode, znano po svojih kreativnih in nepozabnih prireditvah, je tudi letos pripravilo posebno otroško zabavo za noč čarovnic. Tokrat so otroci prejeli povabilo, ki ga niso mogli zavrniti. Čarovnica Mica jih je povabila v svojo novo čarobno dnevno sobo, opremljeno s čarobnim televizorjem.

Otroci so bili že nestrpni in polni pričakovanj, ko so se v petek, 27.10.2023, ob 17. uri zbrali v dvorani šole v Belih Vodah. Starši so jih pospremili do vhoda, nato pa se poslovili s smehom in dobro voljo, vedoč, da so njihovi otroci v dobrih rokah in bodo preživeli lep večer. To je bila priložnost, da otroci pokažejo svojo neodvisnost in se s svojimi vrstniki poglobijo v čarobno vzdušje te magične noči.

Čarovnica Mica je poskrbela za pravo čarovnijo. Sama sicer ta večer ni mogla biti prisotna, je pa poslala svojo učenko Hermiono, da je pred filmom zabavala otroke z veselo igrico. Otroci so se udobno namestili na blazinah v čarobno okrašeni dvorani, kjer so se počutili kot v pravem čarovniškem svetu. Njena dnevna soba je bila okrašena v duhu noči čarovnic. Zidovi so bili prekriti s pajki, bučami in netopirji. Na sredini dvorane je kraljevala velika čarovnica, ki je budno spremljala dogajanje. Dnevno sobo pa je osvetljeval velik prijazen duh, ki je dodatno prispeval k čarobnemu vzdušju.

Glavni dogodek večera pa je bil ogled filma “Hotel Transilvanija”. Ta priljubljeni animirani film je pravo popotovanje v svet čarovnic, vampirjev in drugih prebivalcev hotela Transilvanija. Otroci so uživali ob smešnih prigodah Drakule in njegove družine, ki so se odvijale v tem srhljivem, a zabavnem hotelu. S smehom in vzkliki so spremljali dogajanje na platnu in bili preprosto navdušeni nad izbiro filma.

Seveda pa ne bi bilo prave noči čarovnic brez sladkarij. Otroci so se sladkali s kokicami, sladkimi penicami, gumi bomboni, čokolado in drugimi sladkimi dobrotami, ki so bile na voljo v čarovniškem bifeju. Pojedli pa so tudi sveže tople toaste, ki so jih skrbno pripravile članice društva.

Društvo Vulkan se zahvaljuje čarovnici Mici, Hermioni in vsem prostovoljcem, ki so prispevali k temu čarobnemu dogodku. Otroci so odšli domov z nasmehom na obrazu, polni vtisov, ki jih bodo zagotovo ohranili v svojem spominu.

Ta vnos je bil objavljen v Bele vode. Zaznamek za trajno povezavo.